Směny v kuchyni se domlouvají přímo s naším šéfkuchařem Honzou Snopkem, který má přehled o všem, co se děje.
Od přípravy po servírování.
U nás existují dva typy směn:
Text o co jde, co tam kuchaře čeká, jak nejčastěji pracují v rámci práce. Příklad třeba, je akce v pátek, čtvrtek dopoledne připravují jídlo, studená teplá atd.
Text o co jde, co tam kuchaře čeká, jak nejčastěji pracují v rámci práce na eventu, zda třeba jdou spíše jako DPP na live stanice, zda i do zázemí, zda rozhoduje jak jsou šikovní a jiné.

Ve Foodway Cateringu víme, že sušenky patří na naše rauty a bufety. Tyhle ale nejsou k zakousnutí – pomáhají nám vylepšit Tvůj zážitek z webu. Používáme cookies pro správné fungování stránek a anonymní analýzu chování. Bez souhlasu nemusí některé funkce běžet naplno.