FLEXIBILNÍ SMĚNY, PARÁDNÍ OHODNOCENÍ
A JASNÁ PRAVIDLA

První kroky jsou vždycky náročnějši – ale neboj, ukážeme Ti, jak to celé funguje krok za krokem.

TVOJE PRVNÍ SMĚNA

ZAČÍNÁ TO VČASNÝM PŘÍCHODEM​

Přijdeš na místo, které se Ti zobrazí předem v aplikaci Grason Plan.

Převlékneš se do předem daného úboru.

Přivítá Tě EVENT MANAGER a zapíše docházku.

Dáš si meeting s týmem, zjistíš:

  • jaký je typ akce
  • kdo je kdo
  • co se dneska řeší

A PAK JDEŠ DO AKCE

Obsluhuješ hosty, sbíráš nádobí, doplňuješ. Nebo jsi třeba na baru, či právě zanášíš parádní gala večeři.

Hlavní je: být MILÝ, RYCHLÝ a V KLIDU.

Po akci uklidíme, vrátíme prostor do původního stavu.

Neboj, najíst dostaneš – záleží na typu akce a jak je dlouhá. Pokud je delší, teplé jídlo je samozřejmostí. Při menších akcí pro Tebe máme obložené bagety a podobné dobroty.

Odchod si pípneš a máš hotovo

ODMĚNA A PODMÍNKY

PÁR PRAVIDEL

Aby to celé klapalo, máme pár základních pravidel, podle kterých jedeme:

  • DOCHVILNOST – když směna začíná v 10:00, buď tam dřív a ready.

  • DRESSCODE – čistá bílá košile, černé kalhoty a boty, ve kterých vydržíš stát celý den.

  • KOMUNIKACE – nemůžeš přijít? Dej vědět co nejdřív, ať stihneme najít náhradu.

  • RESPEKT– makáme spolu, jeden bez druhého to nejde.

  • ENERGIE A ÚSMĚV – je to catering, lidi si přišli akci užít . A my jim to máme zpříjemnit.

A CO ZA TO?

Za každou hodinu práce dostaneš mezi 170 AŽ 220 Kč ČISTÉHO, podle toho, co děláš a jak se ti daří.

Žádné čekání měsíce na výplatu – u nás se chodí KAŽDÝ TÝDEN, většinou ve čtvrtek, nebo v pátek. Takže když jdeš na akci přes víkend, ve čtvrtek už dostaneš peníze.

TVOJE PRVNÍ SMĚNA

ZAČÍNÁ TO VČASNÝM PŘÍCHODEM

Přijdeš na místo, které se Ti zobrazí předem v aplikaci Grason Plan.

Převlékneš se do předem daného úboru.

Přivítá Tě EVENT MANAGER a zapíše docházku.

Dáš si meeting s týmem, zjistíš:

  • jaký je typ akce
  • kdo je kdo
  • co se dneska řeší

A PAK JDEŠ DO AKCE

Obsluhuješ hosty, sbíráš nádobí, doplňuješ. Nebo jsi třeba na baru – či právě zanášíš parádní gala večeři.

Hlavní je: být MILÝ, RYCHLÝ a V KLIDU.

Po akci uklidíme, vrátíme prostor do původního stavu.

Neboj, najíst dostaneš – záleží na typu akce a jak je dlouhá. Pokud je delší, teplé jídlo je samozřejmostí. Při menších akcí pro Tebe máme obložené bagety a podobné dobroty.

Odchod si pípneš a máš hotovo

ODMĚNA A PODMÍNKY

PÁR PRAVIDEL

Aby to celé klapalo, máme pár základních pravidel, podle kterých jedeme:

  • DOCHVILNOST – když směna začíná v 10:00, buď tam dřív a ready.

  • DRESSCODE – čistá bílá košile, černé kalhoty a boty, ve kterých vydržíš stát celý den.

  • KOMUNIKACE – nemůžeš přijít? Dej vědět co nejdřív, ať stihneme najít náhradu.

  • RESPEKT– makáme spolu, jeden bez druhého to nejde.

  • ENERGIE A ÚSMĚV – je to catering, lidi si přišli akci užít . A my jim to máme zpříjemnit.

A CO ZA TO?

Za každou hodinu práce dostaneš mezi 170 AŽ 220 Kč ČISTÉHO, podle toho, co děláš a jak se ti daří.

Žádné čekání měsíce na výplatu – u nás se chodí KAŽDÝ TÝDEN, většinou ve čtvrtek, nebo v pátek. Takže když jdeš na akci přes víkend, ve čtvrtek už dostaneš peníze.

Podívej se na naše dvě videa a zjisti, jak to chodí naostro.

HOTOVO! BRNKAČKA​

PRO TVOJI PŘEDSTAVU – EVENTY, KTERÉ DĚLÁME NEJČASTĚJI.

fIREMNÍ EVENTY

  • košile + zástěra
  • bufet
  • coffee break
  • většinou indoor prostředí
  • menší tým nebo jednotlivé stanoviště
  • důraz na rychlost a čistotu
  • možnost kratších směn (často dopoledne)

SVATBY

  • vymazlený oděv
  • intimní a klidnější
  • oběd formou zanášky
  • přípravy den předem
  • náročná klientela
  • důraz na detail a výzdobu
  • víc emocí, méně chaosu
  • delší ale plynulá směna

GALA VEČERY

  • upravený dress code
  • obsluha u stolů
  • důraz na elegancI
  • formálnější atmosféra
  • přesný harmonogram
  • možnost kontaktu s VIP
  • servis nápojů a welcome drink
  • minimální hlučnost a gesta

FESTIVALY

  • firemní triko
  • outdoor catering
  • dlouhá směna ve stoje
  • hudba, davy, akce
  • více lidí v týmu
  • více stresu, ale i srandy
  • počasí hraje roli
  • práce na baru

JAK MÁ VYPADAT TVŮJ ÚBOR?

Správná uniforma je stejně důležitá jako správná teplota nebo chuť jídla.

Když to nebude v pořádku, nebudeme spokojeni ani my, ani klient.

Tvůj úbor musí být:

ČISTÝ a VYŽEHLENÝ, ve SPRÁVNÉ VELIKOSTI – ne o číslo menší ani větší, černé ponožky a černé boty, košile s dlouhým rukávem.

Nezapomeň také na UPRAVENÉ nehty, použití deodorantu a celkovou osobní hygienu.

JÍDLEM SE PRÝ OSLAVUJE ŽIVOT

U nás to platí doslova – děláme catering pro svatby, rodiny, přátele. Pro chvíle, na kterých záleží.